O MIRKU I ZORANI ŠIJAN SVE ZNAMO, A OVAKO IZGLEDA DRUGA ĆERKA GOCE BOŽINOVSKE: Okušala se kao pevačica, pa nestala sa scene!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.03.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska ima troje dece, Zoranu i Mirka Šijana iz braka sa Zoranom Šijanom, dok iz braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem ima ćerku Jelenu. Ona je želela da krene putem estrade, međutim, nikada nije ostvarila uspeh.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Goca Božinovska

Folkerka Goca Božinovska nikada se nije mešala u život svoje dece i njihove odabire životnih puteva.  Ipak, njeno najmlađe dete i jedini sin Mirko Šijan pak najviše je punio medijske stupce problematičnim ponašanjem. Za razliku od njega Zorana je potpuno van očiju javnosti gradila svoj put, dok je ćerka iz drugog braka Jelena Vučković želela da krene put estrade, međutim, slabog uspeha. 

Od samog njenog stupanja na estradu, svi su je zvani ćerkom Goce Božinovske, nikada se nije izborila za svoje mesto na sceni već kao majčina naslednica. Međutim, ovaj put se ispostavio kao loša odluka.

 

 

Jelena nikada nije uspela da se izdvoji u odnosu na druge pevačice. Ubrzo se povukla sa estrade. Ona se čak i tajno udala za svog  dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića.

 

 

Ubrzo nakon što se pojavila ova vest, njena mama  ju je demantovala. Međutim, zet je ubrzo demantovao taštu i potvrdio pisanja medija. Ovaj brak ipak nije potrajao kao ni njena karijera.

 

 

Iako je sudeći prema snimcima na društvenim mrežama, Jelena i dalje ima nastupe i ne odustaje od muzike, međutim, godinama nije bila u nekoj televizijskoj emisiji niti se o njoj pisalo i pričalo. Jelena nema ni polovinu medijske pažnje koju ima njen  brat po majici Mirko Šijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading