MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ POBESNEO USRED EMISIJE I NAPUSTIO SUDIO: Nemoj da me zaje*avaš!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.03.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević od početka veze, a potom i braka privlače veliku pažnju javnosti zbog razlike u godinama, ali i stilu života koji vode.

Foto: prtintskrin kurir tv
Verica Rakočević se šokirala Veljkovim potezom

Verica Rakočević  je od Veljka starija 35 godina, međutim, njen mladalački duh ali i negovan izgled potpuno su ga osvojili od samog početka njihove veze. 

Kako svi znaju da je njihov brak veoma harmoničan, mnoge je iznenadilo to što je Veljko Kuzmančević planuo usred emisije kada su zajedno gostovali i napustio studio.

Bila sam užasno nemirna, to je strašno bilo. Mislim da nijedan dečak nije bio tako nemiran. Upisala sam na Filozofskom fakultetu pedagogiju, dve godine sam završila - počela je Verica priču u "Sceniranju", a Veljko je naprasno odlučio da ustane i napusti studio.

 

- Gde nam je Veljko otišao? Da nije do toaleta? Šta je bilo? - počela je Verica, a potom se uplašila.

- Da mu nije loše? Ima li neko da ode po njega? Samo odjednom je otišao - rekla je kreatorka, a potom zajedno s voditeljkom napustila studio i krenula da ga traži.

Posle 20 minuta bračni par se vratio u emisiju, ali je Verica, baš kao i voditeljka, i dalje bila zbunjena. Tada je Kuzmančević počeo da zamera na konceptu emisije.

RepublikaFoto: instagram.com/verica.rakocevic
Verica i Veljko

- Počela je da priča od četvrte godine, a ima 70 godina. Znaš koliko ima da priča. Znaš koliko treba emisija. Nemoj da me za*ebavaš - rekao je Veljko.

- Daj mi neku vodu, je*ote. Suvo mi grlo, drao sam se.

Verica je, kad je videla da se Veljko šali, rekla da ju je tako i pridobio.

- Je l' si ti shvatila zašto sam ja zaljubljena u njega - pitala je ona voditeljku. Ipak, Kuzmančević je tada nastavio da zamera, ali kroz smeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ja

08.03.2021 17:02

Rekao je istinu, gde je tu šala?

Džon Herd

07.04.2021 14:55

Meni je ona isti onaj mali glumac iz filma Sam kod kuće ili Sam U kući.Kao da ga je ona rodila.