MC STOJAN kakvog ne želite da vidite! Šta mu se desilo?

Autor: Republika.rs

Zabava

07.03.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan napravio je ogromnu promenu u svom izgledu u odnosu na početak karije kada je popularnost stekao kontroverznim hitom "Bičuj, bičuj me".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
MC Stojan

MC Stojan je ovaj hit objavio  sada već davne 2005. godine i privukao veliku pažnju, uglavnom mlađih slušalaca. Ipak, s godinama je gradio svoj imidž  pronalazio se u raznim muzičkim stilovima da bi danas bio jedan od popularnijih pevača, ali i poželjnijih muškaraca.

Osim što je smršao više od 20 kilograma i posvetio se vežbanju u teretani,  pevač je poradio i na svom stilu. Danas ga možemo videti često ili u elegantnim odelima ii sportsim trenerkama, za koje je čak i sam davao predloge dizajna.

Svakako, Ako se osvrnemo  unazad i prisetimo se  njegovog lika s početka karijere, dok je pevao “Bičuj me Stojane”, “Kuku lele", razlika je i više nego upadljiva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading