(FOTO) ANA KOKIĆ TVRDI DA NIJE IŠLA NA OPERACIJE: Niko ne može da veruje kako je pevačica izgledala na početku karijere!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.03.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Kokić već godinama nastupa samostalno, a mnogi je pamte kao članicu grupe "Energija" koja ju je i proslavila i vinula na muzičku scenu.

Foto: instagram/youtube
Sve promene Ane Kokić

Ana Kokić je danas jedna od najpoželjnijih pevačica na sceni, međutim, njene fotografije iz perioda kada je počinjala karijeru mnoge su šokirale. Kada se uporedi tadašnji i sadašnji izgled ataktivne pevačice, mnogi ne mogu da veruju da se radi o istoj osobi.

Drastična promena vidljiva je golim okom, te mnogi smatraju da je Ana ipak išla pod nož kako bi korigovala pojedine stvari na svom licu.

Bez obzira na to koliko se ljudi godinama menjaju, neke stvari se ipak ne promene toliko drastično kao što je to reč kod Kokićeve koja maltene ima potpuno različite crte lica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zemunac

07.03.2021 19:50

Ista pa ni nalik!!!