NADA TOPČAGIĆ SE ODUŽILA IBRAHIMOVIĆU I ITALIJANIMA: Pevačica zapevala strani HIT! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.03.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma "Jutro je" koja je proteklih dana hit u celoj Evropi zbog Zlatana Ibrahimovića koji je uz ovu numeru dočekan na prestižnom festivalu "San Remo", proslavila je Nadu Topčagić i van granica Srbije, a pevačica je sada odlučila da se oduži.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, prntscreen
Zlatan Ibrahimović i Nada Topčagić

Nada je gostovala u emisiji "Šarenica" na Radio Televiziji Srbije, gde je otpevala čuveni italijanski hit "Bela ćao".

Iako je Nada imala podsetnik dok je pevala čuveni hit koji je i naslovna pesma popularne serije "Kuća od papira", ona je besprekorno izvela ovu numeru kao zahvalnost organizatorima "San Rema" i Zlatanu.

Inače, Nada je za Republika.rs otkrila koliko je bila srećna zbog ovog gesta:

- Suze su mi krenule, to je stvarno bio šok. Ja znam Zlatana kao dečkića od 13, 14 godina i ne mogu da verujem da je zapamtio moju pesmu. I hvala mu, ovo je vrhunac moje karijere. Evo odmah su me zvali sa RTS-a da dođem da gostujem kada god hoću - rekla je Nada koje je nakon toga gostovala u "Šarenici". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleksa

07.03.2021 14:52

Pa... Ako je želela da se kako kaže "oduzi" italijanima onda je pogrešila sa odabirom pesme... To je pesma koja ideološki nije prihvatljiva za većinu italijanka.