PEVAČICA IDE NA OPERACIJU: Marina Visković mora pod NOŽ!

Autor:

Zabava

07.03.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata po estetskim korekcijama zbog kojih je vrlo često mnogi i kritikuju, pevačica Marina Visković tvrdi da bi to svako ko nije zadovoljan svojim izgledom trebalo da uradi, a sada je otkrila i da je čeka nova operacija.

RepublikaFoto: instagram.com/marinaviskovic
Marina Visković progovorila o estetskim operacijama...

Marina je na pitanje novinara da prokomentariše činjenicu da se uz njeno ime na Guglu uvek pojavlju plastične operacije, otkrila da s tim nema nikakav problem:

- Ne. Sigurna sam devojka, znam ko sam. Nisam se ničega stidela, kajala. Naravno da se ljudi transformišu. Sada je sasvim normalno da svako radi na sebi u svakom smislu i da korguje koliko može. Sada ću ići na liposukciju jer sam se ugojila. (smeh)- otkrila je pevačica koja uprkos činjenici da ne nastupa ne podnosi to toliko tragično:

Foto: Republika
Kad voli, daje se maksimalno... Marina

- Ne mogu da kažem da to ne utiče. Ali, kako svima, tako i meni. Bilo je boljih ali i gorih dana. I ovo će proći - kaže Viskovićeva koju više od posla pogađa činjenica da ne može da nađe "gospodina pravog", ali i otkriva da kada je sa pravom osobom ona se daje maksimalno:

- Kada volim i kada osetim da mene neko voli, da je ta ljubav jaka, nema tu ja sam bitna... Danas je teško naći osobu koju volite. Ali kada se s nekim povežeš to treba znati, čuvati i boriti se za to. Nije lako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading