SEVERINI SMETAJU SRBI! Pevačica RATKA MLADIĆA uporedila sa HITLEROM!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.03.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina našla se na udaru fanova zbog objavljenih spornih fotografija, za koje mnogi smatraju skrnavljenjem vere, pa je ušla u raspravu i počela da vređa sve i svakog, pa je tako došla i do generala Ratka Mladića.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Severina izvređala Ratka Mladića

Severini je posrnuće u karijeri, pa i u privatnom životu  očigledno veoma teško palo, pa je počela da se obračunava sa neistomišljenicima na društvenim mrežama.

U svojim burnim raspravama dotakla se i srpskog generala Ratka Mladića kog je uporedila sa Adolfom Hitlerom!

Nakon što je jedan pratilac rekao "da nas tresu potresi i virusi jer smo kao ljudska rasa zastranili", pevačica se dotakla teme rata:

- Jesmo, kao ljudska rasa smo zastranili još pre nego što su razapeli Isusa. Sad smo progresivni. Sad razapinjemo Instagramima. Pa i virusima pretite. Bio je već jedan, slično je razmišljao o neistomišljenicima Hrvatima. Zvao se Mladić ili Hitler. Nije uspeo, na sreću. Ubijao je Jevreje. Slikare nisu puno ubijali, koliko znam. A potresi su vam normalni, kažu seizmolozi - šokirala je Severina.

Foto: instagram.com/severina
Severina šokirala izjavom

Podsetimo, do nedavno pevačica je govorila sve najlepše o Srbiji, a kada se udavala za Igora Kojića hvalila se kako pravi srpsku svadbu.

Od kada joj je pukao brak, očigledno joj smeta sve što je sprsko, pa je počela da vređa i srpske generale i priča o ratu, što prethodno nije činila

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Buda

06.03.2021 21:35

Nek ona brine o svom Gotovini i jos mnogum slicnim.

Zoran1971

07.03.2021 09:32

Vuckovic vidi na google.