KAO TOZOVCA GA SVI ZNAMO: Legendardni pevač nadimak je dobio od oca, a zapravo ima DVA IMENA!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.03.2021

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač Predrag Živković Tozovac već decenijama je na muzičkoj sceni i stvorio je nebrojano hitova i drugim pevačima. Ipak, mnogi ne znaju koje je njegovo pravo ime.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Predrag Živković Tozovac

Predrag Živković Tozovac poslednja dva dana glavna je tema medija zbog narušenog zdravlja zbog kojeg je završio u bolnici na kiseoniku. Ipak, ovaj pevač je nepresušna tema svakog veselja jer bez njegovih hitova nijedno ne može da prođe.

Tozovac, koji je duboko zagazio u devetu deceniju života.  se ovim povodom oglasio i poručio da mu još nije došlo vreme da ode sa ovoga sveta, što e veoma oduševilo sve poštovaoce njegove muzike.

Ipak, iako ima bogatu i dugu karijeru, mnogi i ne znaju koje je zapravo pevačevo pravo ime. Tozovac se rodio kao Dragan Predrag Živković u Kraljevu, od oca Svetozara Toze Živkovića, po kome ga i danas svi zovu Tozovac. Ipak bez oca je rano ostao sa samo 10 godina, te ga je odgajila majka Budimka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading