PUNA KUĆA BALONA, VELIKO SLAVLJE KOD ŽIVOJINOVIĆA: Ovako Prija i Filip obeležavaju SINU ROĐENDAN! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.03.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Živojinović nije mogla da sakrije sreću na današnji dan i objavila je snimke sa intimnog slavlja drugog rođendana svog sina Aleksnandra iz njihove kuće.

RepublikaFoto: instagram.com/f.zivojinovic
Slavlje u domu Aleksandre i Filipa Živojinovića

Ona je pokazala kako su ukrasili dnevni boravak u kom dominiraju plavi baloni i ukrasi, ali i veliki broj poklona za malog Aleksandra. 

Nakon toga, Aleksandra je objavila i snimak dok njen sin otvara poklone, pa se jasno vidi da ne zna koji će pre da uzme s obzirom na to koliko je darova dobio. A na snimku se ,takođe, vidi i Aleksandrina majka Borka koja svom unuku pomaže da raspakuje poklone.

Foto: instagram.com/aleksandrazivojinovic
Aleksandra je napunila kuću balonima za svog sina Aleksandra

I dok je Aleksandra jutros sve raznežila emotivnom porukom i fotografijom, ni Filip nije ostao nem pa je objavio sliku sa svojim sinom i sličnim rečima kao njegova supruga se obratio mezimcu:

- Anđele moj. Nijedan korak u svom životu ne bih promenio jer me je svaki doveo do tebe. Hvala ti za svu radost koju nam pružaš. Hvala ti za svaki novi dan koji je zbog tebe najlepši naših života. Volimo te više nego što bi bilo koji sled reči ikada mogao da opiše. Srećan "dia dan" ljubavi naša - napisao je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading