ANESTEZIOLOG OTKRIO U KAKVOM JE STANJU TOZOVAC: Pevač na intenzivnoj nezi!

Autor:

Zabava

06.03.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač Predrag Živković Tozovac(85) koji je juče primljen u KBC "Dragiša Mišović" zbog problema s plućima usled korone smešten je na intenzivnu jedinicu otkrio je anesteziolog ove zdravstvene ustanove, doktor Nikola Vasiljević.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lekar otkrio detalje o stanju Predraga Živkovića Tozovca

Anesteziolog Nikola Vasiljević dao je jutros u Jutarnjem programu televizije Pink nove informacije o pevaču koji je stigao sa upalom oba plućna krila:

Foto: Prntscrin
Anesteziolog Nikola Vasiljević o stanju legendarnog pevača

- Njegovo stanje je stabilno, nalazi se na intenzivnoj jedinici nivoa 2, ne na intenzivnoj jedinici nivoa 2 ovde kod nas. Koliko je meni poznato, stabilno je i na niskom protoku kiseonika - rekao je doktor.

O stanju Predraga Živkovića sinoć je prva pisala Republika.rs, a kako smo saznali pevačevi nalazi bili su u početku loši: 

- Tozovac se veoma loše osećao u poslednja dva dana, imao je temperaturu, ali nije to bilo toliko alarmantno. Međutim, protekle noći je osetio jak bol u plućima i to je već bio znak da mora u bolnicu. Kad je stigao, lekari nisu imali dobre prognoze i sada su mu nalazi veoma loši. Krvna slika je baš loša, a na kiseoniku je od kada je došao- pričao je sinoć prijatelj legendarnog pevača za Republiku i dodao:

- Lekari čine sve kako ga ne bi već sutra stavili na respirator, ali je stanje veoma ozbiljno. U toku noći će pratiti njegovo stanje i odluku o tome da li će ga staviti na respirator, doneće ujutru- zaključio je sinoć izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Sa svojom životnom saputnicom Mimom... Predrag i Emilija

Tozovac ima 85 godina, a pre dve godine zbog operacije karotide ostao bez svog raskošnog glasa. On je nedavno dospeo u žiži interesovanja kada se u tajnosti oženio dugogodišnjom partnerkom Emilijom Mimom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading