Simon Karić se oglasio povodom PRETNJI Sonje Lazetić: OTKRIO ŠTA SE DOGODILO U RESTORANU!

Autor:

Zabava

06.03.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Maki Lazetić, supruga nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića prokomentarisala je nedavni upad policije u jedan prestonički restoran za koji je otkrila da je u vlasništvu Simona de Karića.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, instagram.com
Simon de Karić odgovorio na optužbe Sonje Lazetić

U restoran je upala komunalna policija, a navodi se da je u tom trenutku bilo 55-oro osoba sa osobljem, kao i da su se zaključali.

Sonja je ovu objavu prokomentarisala i dodala da bi trebalo "Sve u zatvor i po 10 udaraca motkom po leđima, a Simona 50 puta". Kada je ovo pročitao, Karić se oglasio i izneo nove detalje:

- Prodao sam taj restoran zbog korone i krize, a to sam uradio još pre tri meseca. Zbog pandemije više nema posla u ugostiteljstvu, zato sam odlučio da prestanem da radim u toj grani - rekao je Simon na početku razgovora za „Alo!“ i dodao da nema veze sa nedavnom ilegalnom korona žurkom koju je razbila komunalna policija.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Tvrdi da je sporni lokal prodao... Simon

- Sada restoranom upravljaju novi gazda, ali i novo osoblje. Nemam nikakve veze sa tim, niti znam ko organizuje ova okupljanja o kojima čitam u medijima. Moja porodica i ja živimo na relaciji Dubai - Rusija, uopšte nas nema u Beogradu, to nema veze s nama - poručio je Karić.

A kako se već pisalo do ovog incidenta došlo je u četvrtak uveče nakon što je komunalna policija izašla na teren po pozivu građana, gosti i zaposleni zaključali su se u restoranu i nisu dali komunalcima da uđu.

- Policija je izašla na teren nešto ispred 20 sati i tu ih je zatekao neobičan prizor. Ispred lokala su stajala dva momka koja su obezbeđivali ulaz, iz restorana se čula glasna muzika, a zavese su bile navučene - priča naš izvor i otkriva šta se potom događalo.

- Policija nije mogla da uđe, budući da su se vlasnici i gosti zaključali unutra. Nakon izvesnog vremena policija je uspela da uđe, u restoranu je zatečeno 55 ljudi, a privedeno je troje - otkriva izvor.

Simon de Karić našao se u žiži skandala kada je na Dan žalosti povodom smrti patrijarha Irineja organizovao žurku u lokalu koji je nedavno prodao. Tada su nadležni organi zatvorili Karićev lokal, a interesantno je da je upravo patrijarh Irinej venčao Simona i njegovu bivšu suprugu Tamaru Nikolić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
biljana

13.08.2021 08:07

Sajmon