NAPADNUT MUŽ NADE TOPČAGIĆ: Haos u Beogradu, pevačica skočila da zaštiti supruga!

Autor:

Zabava

05.03.2021

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić u centru je pažnje zbog puštanja njene pesme "Jutro je" na prestižnom italijanskom festivalu Sanremo gde je gost bio fudbalska zvezda Zlatan Ibrahimović, a uprkos tome njen suprug napadnut je u centru Beograda.

Foto: e-stock/S.Kostić
Napadnut pored sopstvene kuće... Zlatko sa suprugom Nadom

Zlatko Đorđević, suprug Nade Topčagić, sporečkao se sa komšijom na Kosančićevom vencu dok je pevačica davala intervju prenosi Kurir.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Hteo da zove policiju... Zlatko

Incident se dogodio prošle srede, a dok je Nada razgovarala sa novinarima, Zlatko je pio kafu u obližnjem kafiću i ugledao komšiju koji se uparkiravao na njegovo parking mesto. Kada je prišao čoveku da objasni da je to parking mesto u njihovom vlasništvu, komšija ga je pljunuo.

Kako otkriva izvor sa mesta zbivanja, došlo je i do žestokog verbalnog sukoba, a Zlatko je čak u jednom trenutku hteo da pozove i policiju. Njih dvojica su se unosili jedan drugom u lice i nastala je prava drama.

Čim je videla da je njen suprug u problemu, Topčagićeva je prekinula intervju i odmah reagovala. Na sve načine je smirivala strasti između Zlatka i komšije, pokušavajući da mu i ona objasni da je to parking mesto u njihovom vlasništvu. Čitava halabuka je trajala oko desetak minuta, a pevačica se tom prilikom uznemirila, ali je uspela da smiri zavađene.

RepublikaFoto: youtube.com/TOXIC TELEVISION
Poznata i u svetu zbog Ibrahimovića... Topčagićka

O ovom sukobu, Nada i Zlatko nisu želeli da daju komnetar i nisu se javljali na telefon. Inače, Topčagićeva je razdragana i srećna izašla iz kuće da ispriča medijima kakav je osećaj što se na prestižnom festivalu čuo baš njen narodnjak, što do sada nijedan pevač u Srbiji nije doživeo. 

- Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo - rekla je Nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading