Ovako je Jelena Karleuša izgledala pre 20 godina: BEZ OPERACIJE NOSA, USTA I JAGODICA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.03.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video koji se pojavio na društvenim mrežama, a u kom Jelena Karleuša priča o svojoj komšinici, iznadio je mnoge jer osim njenog glasa ništa drugo ne ukazuje na to da je ovo upravo ona.

Foto: instagram.com/karleusastar
Pojavio se video Jelene Karleuše od pre 20 godina

Pevačica koja priča o svojoj popularnosti izgleda poptupno drugačije u odnosu na danas i na ovom snimku se jasno može videti da se Jelena tada nije podvrgla ni operaciji usana koje su veoma male, ni sređvanju nosa, ali ni jagodica.

Foto: instagram.com/mega.zvezda.jk
Jelena bez jagodica, usana, grudi, bez operacije nosa, bez sočiva...

I dok je Karleuša od tada pa do sada uradila ogroman broj intervencija što se može zaključiti samo na osnovu ovog videa, tada je bila poprilično prirodna. 

Uprkos tome, osim glasa u ovom videu je odaju i stavovi jer ih je i tada otvoreno iznosila:

- Moja komšinica od 70 godina može da tračari i da pravi skandale koliko hoće, ali nikome to neće biti interesantno. Tako da prva osoba mora da bude vrlo intrigantna, vrlo popularna i vrlo interesantna medijima da bi uopšte postojali skandali i tračevi vezani za tu... Tračevi se izmišljaju samo za ultrapopularne ljude, ljude koji dodiruju taj neki nerv javnosti- govorila je 2001. godine Jelena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading