'HURRICANE' ZA REPUBLIKU: Želja nam je da uđemo u finale, ako pobedimo bićemo PRESREĆNE! (FOTO)

Autor: Ivana Radivojević

Zabava

05.03.2021

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članice grupe Hurrice ističu da bi bile srećne kada bi pobedile na Ervoviziji.

Foto: Đorđe Bukvić
Članice grupe Hurrice ističu da bi bilo srećne kada bi pobedile na Ervoviziji.

Grupa "Hurricane" ove godine predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Roterdamu pesmom "Loco loco". Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević za portal Republika.rs progovorile su o novoj pesmi sa kojom će predstavljati našu zemlju u Roterdamu, kao i kakva su njihova očekivanja.

Izašla je nova pesma, kakvi su vaši utisci i koliko očekujete od ove pesme?


- Tako je, izašla je naša evrovizijska pesma pod nazivom "LOKO LOKO".
Utisci su sjajni ali i očekivani. Zaista smo se trudile da sa našim timom uradimo i ove godine pravu pesmu za Evroviziju. Pesmu je radio Nemanja Antonić uz asistenciju Darka Dimitrova, tako da smo dobitna kombinacija za Roterdam. 

Da li se ide u Holandiju ili će sve biti preko video-prenosa?

- Za sad po nekim poslednjim informacijama bi trebalo da se ide, ali obzirom da se sitacija menja iz dana u dan, možda će ipak biti samo video-prenos. Evrovizija je u maju tako da svakako ima još vremena. 

RepublikaFoto: Đorđe Bukvić
Grupa Hurricane

 Kakva su očekivanja za Evroviziju, da li mislite da možete do pobede?

- Bile bi presrećne kad bi pobedile, ali bićemo skromne. Želja nam je da prođemo u finale.

Sanja ti si pisala tekst za pesmu, kakva su tvoja očekivanja?

- Tekst je vrlo pamtljiv i, mogu slobodno da kažem, jednostavan. Brzo ulazi ljudima u uši, brzo se pamti što mi je i bio cilj. Tako da su moja očekivanja ispunjena. Htela bih usput da se zahvalim u ime grupe svima na prepozitivnim komentarima.

 Za Ivanu i Sanju: S obzirom na to da ste slobodne da li ste našle novu ljubav na Karibima? I da li dajte prostora da vam se nova ljubav dogodi?

Ivana: - Na Karibima smo bile i zbog odmora i zbog posla tako da nismo imale mnogo vremena da razmisljamo o tome. Posvećene smo u ovom periodu spremanju nastupa i performansa za Evroviziju, a ljubav kad dođe.

Sanja: -  Baš kao što je i Ivana rekla, spremamo se za Evroviziju i to nam je sad najbitnije. Ljubav ne možete da birate kad će da vam se desi, tako da kad dođe dobrodošla (smeh).

RepublikaFoto: Đorđe Bukvić
Grupa Hurricane

Ksenija ti si srećno zaljubljena, da li spremna da staneš na ludi kamen?

Ksenija: - Jednog dana svakako da, ali mislim da sam još mlada da bi napravila sad takav potez. Posvećena sam karijeri kao i moj dečko, lepo nam i nema potrebe da žurimo. Sve će doći u pravo vreme.

Ko vam je najveća podrška?

- Porodica, prijatelji, naši fanovi koje neizmerno volimo i prezahvalne smo im na svemu, ali naravno i naš tim koji je tu uvek uz nas i za nas.

 Svi smo svedoci da je 2020. godina bila loša, kako vam je počela 2021. godina? 

 - Odlično. Za sad smo zadovoljne. Zdrave smo i to nam je najbitnije. Volele bi da se ove godine potpuno sredi situacija, da počnemo sa nastupima i da opet uživamo sa našim fanovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marijana

05.03.2021 20:37

Bravo devojke! Uz vas smo! DO POBEDE!