DARKO LAZIĆ ODBIJA LEČENJE: Pevač u lošem stanju nakon smrti oca!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.03.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić krajem prošle godine ostao je bez oca kraj prošle godine i od tada je u lošem psihičkom stanju. Ne može da se pomiri sa tugom koju oseća nakon njegove smrti.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić

Darko Lazić nedavno je govorio kako mu veoma teško pada to što se nije video sa ocem neposredno pred njegov odlazak na operaciju.  Kako je i sam rekao nije se još dovoljno isplakao i izbacio bol iz sebe zbog smrti voljenog oca. 

Pevačev rođak progovorio je o problemima sa kojima se on suočava svih ovih meseci:

-Darko u poslednje vreme ima neke psihičke probleme, više nije isti kao što je bio. Nakon iznenadne smrti oca, za kojeg je bio jako vezan, potpuno se promenio. On se ponaša kao da se ništa nije desilo, još nije svestan da je izgubio jednu od najvažnijih osoba u životu, počeo je da pije više nego ranije, agresivno se ponaša u određenim trenucima, beži od realnosti, verovatno mu je tako lakše - kaže Darkov rođak za Svet.

- Nije se čovek još pošteno ni isplakao za ocem. Žena Marina mu je savetovala da popričala sa nekim stručnim licem i suoči se sa problemom, ali on to odbija i govori da nije lud da ide kod psihijatra. Svi su zabrinuti za njega jer vide da nije dobro , ali on to ne želi da prizna - dodao je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading