NEDA UKRADEN BILA U VEZI SA SAŠOM POPOVIĆEM: Otkriveni moćni muškarci pevačice, na spisku i Gadafi!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.03.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden bila je fatalna po moćne muškarce, te je uspela da zavede bivšeg libijskog vođu Moamera Gadafija, ali i Sašu Popovića koji je tvorac velikih muzičkih zvezda današnjice.

RepublikaFoto: instagram/ST.V.Lukic
Neda ukraden i Saša Popović

Nakon razvoda od Milana Bilbije, pevačici Nedi Ukraden mnogi su se udvarali. Tako je na njenom spisku udvarača bio i Saša Popović jedan od čelnih ljudi Grand produkcije,a prethodno i ZAM-a.

Ukradenova i sadašnji direktor "Granda" su bili navodno u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa njenom koleginicom Zlatom Petrović, pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović sa kojom je i danas u srećnom braku, piše Mondo.

Mediji su pisali kako je Neda bila u ljubavnoj vezi sa čuvenim libijskim vođom Moamerom Gadafijem. Međutim, ona je to demantovala, ali nije i poznanstvo sa njim.

 -Uprkos tračevima koje je beogradska žuta štampa lansirala početkom devedesetih godina, da mi je Gadafi bio ljubavnik, čemu smo se u kući svi slatko smejali, ja sam tog velikog državnika, preporoditelja Libije i velikog prijatelja Jugoslavije i Srbije upoznala 2006, kada sam zajedno sa još 100 privrednika i umetnika odletela "Jatovim" avionom u zvaničnu posetu Libiji. Tad smo kao delegacija imali priliku da se upoznamo s tim neobičnim, harizmatičnim državnikom i ono što je tada govorio svima nama, o stanju u svetu i našoj raspadnutoj zemlji, i sada deluje kao proročanstvo - govorila je Neda svojevremeno za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading