LEPA BRENA ULETELA SA NOŽEM: Isplivali detalji koje niko nije znao!

Autor:

Zabava

04.03.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena upala sa nožem!

RepublikaFoto: Printscreen
Lepa Brena upala sa nožem!

Lepa Brena i njen suprug Boba važe za dobre komšije, a ljudi koji žive u njihovoj blizini imali su samo reči hvale za ovaj poznati par. Međutim, desila se situacija koja je komšije Živojinovića ostavila bez reči.

Brena sa nožem upala kod komšija!

S obzirom na to da je Brena poznata kao hrabra žena, jedna tinejdžerka koja stanuje blizu njene kuće ispričala je kako su pevačica i njen sin Viktor prvi priskočili u pomoć njoj i njenoj porodici jer su mislili da ih neko pljačka.

–Sjajan odnos imamo sa Brenom. Često dolazi kod nas na kafu, pričamo, smejemo se. Normalna je i prirodna žena. Dobra je, vidi se da nas voli sve. Idemo i mi kod nje. Ljubazno nas uvek primi u kuću. I na kafu, i na razne proslave, kako da ne! Pomažemo se, takođe! Jednom se kod nas aktivirao alarm, ona i Viktor su odmah došli sa nožem. Mislili su da neko hoće da nam obije kuću. Super su, stvarno – rekla je Brenina komšinica za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading