PALMA CECU ZALUDEO BOKSOM!

Autor: D. Lukić - G. Doljančević

Zabava

18.11.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen i političar Dragan Marković Palma ponovo je ugostio najveću balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja se svaki put rado odazove njegovom pozivu. Tradicionalno je i ove godine Palma u novu godinu ušao nešto ranije od ostatka Srbije, a to se desilo na snimanju novogodišnjeg programa u Jagodini u jednom poznatom restoranu. Odlično raspoložen, domaćin je srpsku majku ustoličio odmah pored sebe, i to za stolom prepunim raznih specijaliteta. Dok su ćaskali, iskoristili su priliku da na telefonu pogledaju i vesti iz sporta i zadržali se na boksu.

RepublikaFoto: ST/D.KADRIĆ
Ceca i Palma

Naime, oni su zajedno uz kaficu prelistavali portale i komentarisali, a političarove unuke su se uveliko oprobale u borilačkim veštinama, što su naočigled svih prisutnih i pokazale demonstrirajući uvežbane pokrete.

Ceca se kod Palme zadržala nekih sat vremena, a osim što je uveličala njegov novogodišnji program, ona se i odlično zabavila kod svog velikog prijatelja.

Ceca: Otpevala sam pesme, sada želim da uživam

- Otpevala sam pesme, a sada želim da uživam - rekla je folk zvezda nakon što je snimila svoje plejbekove.

Folk pevačica Mina Kostić prisetila se devedesetih godina i rekla da bi želela da se to vreme opet vrati.

- Ja sam pevala najvećim kriminalcima devedesetih godina, sve sam ih znala, konstantno bila u njihovom društvu i mnogo mi je žao što ih više nema. Volela bih da je to vreme ponovo tu. Niko od njih mi se nije udvarao, doduše, neki jesu, ali ih svakako neću imenovati - rekla je Mina.

Mina: Nedostaju mi kriminalci iz devedesetih

Dok se pripremala za svoj deo nastupa, pevačica je iskoristila priliku da se prezuje, te je podizala noge i zaboravila da spusti haljinu, a njene gaćice su sevnule u prvi plan. Ono što su svi primetili je i da je Kostićeva i dalje zgodna kao na početku karijere.

RepublikaFoto: ST/D.KADRIĆ
Neda Ukraden

Neda iskulirala Cecu!

Neda Ukraden, koja se takođe našla na Palminom novogodišnjem snimanju, pred sam nastup prišla je i srdačno se pozdravila i izljubila sa političarem dok je pored njega sedela Svetlana Ražnatović, a preko puta njih Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. Ono što je svima zapalo za oko je to da Neda nije pružila ruku svojoj koleginici Ceci, već se nakon pozdrava s domaćinom elegantno okrenula i sačekala svoj red da nastupi. Ražnatovićeva se na ovo nije obazirala i nastavila je da ćaska sa Zoricom Brunclik.

Haris nudi pljosku Kemišu

Nešto kasnije na snimanje je pristigao i Haris Džinović. Nakon što se pozdravio sa domaćinom Draganom Markovićem Palmom, seo je za njegov sto, i to pored Zorice Brunclik i Kemiša. Dok je sa svima opušteno ćaskao, naručio je piće iako je sa sobom nosio i pljosku.

Naime, Džinović je na snimanje novogodišnjeg programa došao pod gasom, a o alkoholu je razgovarao i sa Kemišom, kome je ponudio da proba njegovo piće. Nakon toga mu je u čašu sipao iz svoje pljoske i nastavio da nazdravlja sa njim.

Nela: Zoran je izgledao kao crna senka nad Jecom!

Pevačica Nela Bijanić se za Srpski telegraf prisetila ubijene koleginice Jelene Marjanović, te otkrila da je njen suprug Zoran oduvek bio preke naravi.

- Jeca je izdavala za "Grand" isto kada i ja. Družile smo se dosta u to vreme. Ona je bila preslatko i čedno stvorenje. Nju ste mogli da uporedite sa bebom. Nekoliko meseci pre nesreće snimale smo emisiju. Jeca je bila presrećna što je opet među kolegama. Tu radost ne možete rečima da opišete. Zoran je bio neprimetan. Uvek se držao po strani. Činilo se kao da je bio crna senka nad Jecom, koja je bila vedrog duha. On ju je mračio svojom pojavom. Iznenadilo me je koliko je hladan posle njene smrti i kako pliva kroz sve to. Ako se folira i ako on zaista stoji iza svega toga, onda takvom čoveku treba pripisati najstrožu kaznu na svetu - iznela je svoje mišljenje Bijanićeva.

RepublikaFoto: ST/D.KADRIĆ
MIlan Topalović Topalko

Topalko: Podržao sam ćerku da ugradi silikone

Folker Milan Topalović Topalko nema ništa protiv estetskih zahvata i kaže da je čak i svoju mezimicu podržao u tome kada je odlučila da poveća usne.

- Lično smatram da ni u čemu nije preterala, ona je samo korigovala svoje usne. Ja sam joj rekao da nije ni trebalo da ih sređuje jer prirodno ima velike usne. Ali, ja sam je podržao jer je ona tako htela. Inače, ako neko voli i ima želju da nešto na sebi promeni i ako će tim biti zadovoljan, ja podržavam - poručuje pevač.

RepublikaFoto: ST/D.KADRIĆ
Zorica Brunclik

Kod Palme se dobro jede!

Na novogodišnjem snimaju kod Palme, pored dobre pesme, kao i obično, bila je i prava gozba! Pevači nisu odoleli raznim đakonijama koje je za njih priredio političar. Bivši gradonačelnik Jagodine se potrudio da tanjiri uvek budu puni, pa je unajmio dosta osoblja da pomogne, tako da ništa ne zafali. Bora Drljača je stajao pred punim stolom delikatesa te je do vrha napunio svoj tanjir, dok je Marinko Rokvić uživao u domaćem pasulju i pečenju. Dobroj hrani nisu odolele ni Zorica Brunclik i Mina Kostić, koje su jele nešto pažljivije od svojih kolega kako ne bi pokvarile karmin. Pevačica Nela Bijanić imala je problem sa zubima te tokom cele noći nije ispuštala čačkalicu iz ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading