LJUPKA BI SAD DA BIJE VODITELJA! Pevačica: Stavila bih mu ČARAPU na glavu i IZLUPALA GA!

Autor:

Zabava

04.03.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević je izgleda uhvatila dobar zalet kada je lomljenje automobila i prebijanje muškaraca u pitanju, pa bi posle Dragiše Smića da nalupa sledećeg.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Lljupka Stević sada ima novu žrtvu...

Pevačica je, naime, čula izjavu voditelja Zorana Pejića Peje o tome da mu žena u znak ljubavi već pet godina obuva čarape, pa je urgentno reagovala, a i zapretila:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Spremna da Peji nabije čarapu na glavu... Ljupka Stević

Ljupka nije krila iznenađenje, pa je bez ikakvog ustezanja otvoreno odgovorila.

- Ja bih to mogla da prihvatim isključivo ako Peja ima problem sa kičmom. Ako je bolestan, pa ne može da se savije čovek sam da se obuje. Kakvo crno iskazivanje ljubavi, ja mislim da on laže - rekla je začuđeno.

- To nije iskazivanje ljubavi, to je budalaština po meni. Ja i sebi jedva obujem čarape. Stavila bih mu čarapu na glavu i izlupala bih ga. Evo, sad će ponovo ljudi reći Ljupka tabadžija - izjavila je pevačica u emisiji "Grand magazin".

RepublikaFoto: instagram.com/zoran_pejic_peja
Žena ga obuva već pet godina... Zoran Pejić Peja

Podsetimo, Peja je u braku sa 20 godina mlađom Draganom koju, kako je rekao, da nije upoznao ne bi se više nikada oženio.

- To je njena pažnja prema meni. Ne znači da sam ja sad kao neki mačo men što ne obuvam čarape. Ne. Ona mi obuva čarape, zato što me toliko voli i poštuje. To je velika stvar za jednu damu, koja je prvenstveno dama i jedna divna osoba, i voli sve što ja volim- rekao je Peja tada i dodao još da mu supruga sredom bira šta će obući za posao, kao i da mu čisti cipele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading