TRANSRODNA PEVAČICA ELEKTRA ELIT SE ZALAŽE ZA LEGALIZACIJU PROSTITUCIJE: U tom slučaju ne bi postojala razlika između KAMENJARKE i ELITNE

Autor:

Zabava

04.03.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transrodna pevačica Elektra Elit, kojoj je primaran posao nastariji zanat o čemu je proteklih meseci otvoreno govorila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Elektra Elit

Zvezda srpskog porekla Elektra Elit, nakon sto je priznala da se bavi najstarijem zanatom, ponovo je šokirala svojom izjavom! Ona je izjavila da prostituciju treba legalizovati i u Srbiji, ali da svaka prostitutka mora da plaća državi porez koji ne bi bio nimalo mali:


- Definitivno u slučaju ako se prostitucija legalizuje, obavezno svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države. Ne postoji rad na crno i ne sme da ga bude. Mora biti veoma korektno sa plaćanjima poreza jer su u pitanju velike pare, a sve te pare posle, odnosno milioni evra na godišnjoj bazi, moraju biti prijavljene. Ako bi se radilo na taj način, onda ne bi postojala razlika između kamenjarke prostitutke i elitne prostitutke - rekla je transrodna pevačica, kojoj je primaran posao nastariji zanat o čemu je proteklih meseci otvoreno govorila. 

- U Švajcarskoj se plaća porez jer se tako dobija mogućnost socijalnog zdravstvenog osiguranja i raznih pomoći drugih organizacija. Radi se o fer plej varijanti, kao i o paušalnom porezu pošto niko ne može da uđe u sistem koliko je prostitutku zaradila zato svaka ima paušalni porez da prijavi koliko je napravila u roku od mesec dana - objasnila je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading