SRPSKA LEPOTICA PREMINULA JE U 33. GODINI: Njena priča rasplakala je celu Srbiju!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.03.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Milojković bila je mis Srbije 2009. godine, a mis Evrope 2014. godine, a široj javnosti je bila poznata po velikoj borbi koju je vodila za izlečenje od raka, kao i ljubavi koju je imala sa aktuelnim učesnikom Zadruge Stefanom Karićem. Njena prerana smrt u 33. godini šokirala je javnost.

RepublikaFoto: instagram.com/dijanaslife
Dijana Milojković

Dijana Milojković  se našla u centru pažnje  kada je javno progovorila o najtežoj borbi koju je vodila i to sa samo 27. godina kada je saznala da ima rak grlića materice.

-Saznala sam sasvim slučajno na rutinskoj kontroli, na koju sam otišla zbog poremećaja u ciklusu. Bila sam sigurna da nije ništa strašno. Smatrala sam da je to posledica stresa ili česte promene klime. Apsolutno mi nije padalo na pamet da za to postoji neki ozbiljan razlog - ispričala je Dijana  godinu dana nakon što je počela lečenje.

U nekoliko navrata uspevala je da se izbori sa bolesti, međutim, crne slutnje su se vraćale, a sa njima i rezultati koji su govorili da se tumor širi.

Veliku pažnju tada je privukla i njena ljubav sa aktuelnim zadrugarom Stefanom Karićem koji je bio sa njom tokom ove borbe. Čak i kada je prvi put počela usled terapija da gubit kosu, on se ošišao na ćelavo kako bi joj na ovaj način pružio podršku. O njihovoj ljubavi pričao je ceo region.

RepublikaFoto: instagram.com/stefankaric
Stefan se ošišao kao podrška Dijani

Dijana je hrabro iznosila sve sa čime se borila, a njen vedar duh koji je nije napuštao do poslednjeg dana mnogima koji su bili u istoj situaciji kao ona dao je podstrek za dalju borbu.

Ova lepotica bila je mnogima primer na više nivoa. Završila je čak dva fakulteta – Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžent, gde je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta. Dijana je rušila  sve sterotipe.  Ona je bila lepa, obrazovana, lepo vaspitana devojka koja ni u najtežim trenucima bolesti nije dozvoljavala da je javnost vidi klonulu i slomljenog duga.

Foto: instagram.com/mmmilasin

Ipak, mnogi su se slomili kada su 22.jula 2019. godine čuli vest da je Dijana preminula usled naglog pogoršanja zdravstvenog stanja. Ova vest je dotukla na hiljade ljudi koji su čuli za njenu priču. 

I danas postoje brojne stranice na društvenim mrežama posveće pokojnoj lepotici kako bi njen duh i danas živeo i mnogima bio uspomena na hrabru i inspirišuću borbu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading