DINO MERLIN PRVI PUT OTKRIO DETALJE BOLESTI: Bio sam kao biljka, svašta mi je padalo na pamet!

Autor:

Zabava

03.03.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regionalna zvezda Dino Merlin, manje poznat pod pravim imenom Edin Dervišhalidović, vodi miran život i veoma retko govori o svojoj privatnosti, a sada je prvi put otkrio da je u jednom trenutku svog života bio teško bolestan.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dino Merlin
Dino Merlin

Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, to ne bih poželeo nikome. To se manifestovalo tako da me ništa nije interesovalo, ni život ni smrt. To je bio period kad sam bio biljka. Svašta mi je tada padalo na pamet, razmišljao sam i da napustim muziku. No, odlučio sam nastaviti i 2000. snimio sam album "Sredinom", na koji sam jako ponosan - rekao je Merlin.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dino Merlin
Nije uvek bio popularan... Dino Merlin

Merlin koji ima ogroman broj hitova nije uvek bio popularan i uspešan, a svoj radni vek započeo je u fabrici ležajeva. On se pristio svog prvog zaposlenja i priznao da je čak i tada znao da je muzika njegova sudbina:

U pauzi bih zapisivao stihove na papir, a kolege su mi se smejale. Rekao sam im da će me jednog dana gledati na televiziji, da ću biti slavan - ispričao je Dino u emisiji "U svom filmu", na HRT-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading