Sama zaboravljena od svih: PEVAČICA PREMINULA OD BOLA ZA ĆERKOM i SUPRUGOM!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.03.2021

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je preminula 2012. godine nakon bolesti sa kojom se borila od ćerkine smrti koju je veoma teško podnela.

RepublikaFoto: youtube.com/ Yousonso
Vera Ivković

Pevačica narodne muzike Vera Ivković preminula je 2012. godine tiho, daleko od očiju javnosti u Domu za stara lica u Rumi. Njen život ipak obeležile su brojne tragedije i borbe.

Njen život isprepletan je velikim tragedijama koje su itekako uticale na njeno zdravlje i dodatno ga narušilo. Suprug Danilo umro je 2002, a četiri godine kasnije i njihova ćerka Maja u 27. godini.

Vera je imala nekoliko moždanih udara, a od 2006. bila je vezana za invalidska kolica. U najtežim trenucima, osim sina Vlade i snaje, uz nju su bile koleginice Anđelka Govedarević i Gordana Stojičević, sa kojima je pevala u "Đerdanu", piše Puls.

-Teško se borila s bolešću moje sestre. To ju je koštalo zdravlja. Maja je rano obolela, u 15. godini, bolest je bila neizlečiva i umrla je u dvadeset sedmoj. Mama i tata su sve učinili da joj pomognu. Pomoć su tražili svuda. Nažalost, nije joj bilo spasa. Majina smrt je pokosila majku - rekao je jednom prilikom Verin sin Vlada, koji se o majci najviše brinuo otkad je obolela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading