Gazda Paja priznao da ga je korona UKANALILA, pa otkrio da PLANIRA DA NAPUSTI SRBIJU!

Autor:

Zabava

02.03.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Ne znam, ako uskoro ne puste, idem u Austriju na bauštel, odoh da radim, da mešam malter - rekao je Paja

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
- Ne znam, ako uskoro ne puste, idem u Austriju na bauštel, odoh da radim, da mešam malter - rekao  je Paja 

Reper Pavle Bošković, javnosti poznatiji kao Gazda Paja, kaže da jedva čeka da se završi pandemija korona virusa kako bi mogao da se vrati poslu i nastupima. Takođe, otkrio je kako i od čega živi usled cele situacije sa virusom korona.

- Jedva čekam da se završi korona. Glavni izvor prihoda su nam bili nastupi. Finansijski je teško otkako ne radimo, ne samo nama muzičarima nego svim ugostiteljima - rekao je pevač, pa otkrio šta mu je dalji plan ako se situacija ne smiri.

- Ne znam, ako uskoro ne puste, idem u Austriju na bauštel, odoh da radim, da mešam malter. Snalazim se ceo život, zašto ne bih i sad. Nego, krivo mi je što sam ubo neke dobre stvari, ali korona me je ukanalila - rekao je Gazda Paja.

Pavle je otkrio od čega živi već mesecima, budući da ne nastupa.

RepublikaFoto: Promo foto
Gazda Paja

 

- Sreća pa imam neke poslove koji se tiču muzike i izdavaštva. To me je spasilo. Zato pesma mora da bude dobra, a to je danas teško. Imao sam sreću sa poslednje dve, tri pesme, da na platformama gde zarađujemo, zaradim sasvim okej.

- Da nije bilo tako, stvarno bi bilo teško i bio bih prinuđen nešto da radim. Teško je ovde zaraditi. Dosta toga znam u domenu mog posla - montažu, snimanje, softvere, ali ako se muzička industrija ugasi, nema mi druge nego za Beč - kaže Pavle.

Gazda Paja je sa suprugom Vesnom pre nekoliko meseci dobio sina Vuka, a sa bebom se, kako kaže, odlično snalazi. Iako se pisalo da mu je supruga blogerka, on kaže da to ipak nije njeno zanimanje.

- Sve radim, a i žena baš kida i trudi se oko toga. Ona je iz Banjaluke. Nije blogerka kao što se pisalo, završila je prava i radila je u telekomunikacijama. Popularna je na Instagramu i šalju joj zahteve za reklame, pa je ispala blogerka - objasnio je reper za Stars.

RepublikaFoto: youtube.com/Two Louder TV
Gazda Paja

Na pitanje da li proverava ko Vesni šalje poruke na društvenim mrežama, Gazda Paja je za pomenuti list rekao:

- Ne, mi smo stalno zajedno, imamo i dete. Dešavalo se dok smo bili u vezi da uđemo u kafić, a ja navikao da mene zaustavljaju i traže da se slikamo, kad ono samo nju slikaju. Nisam znao da sam se navikao na pažnju, malo mi je to smetalo (smeh).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading