(FOTO) HAUSER OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA DEVOJKOM! Svi su u šoku komentarišu: Ona nije ljudsko biće!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.03.2021

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski muzičar Stjepan Hauser javno je objavio fotografiju sa svojom izabranicom, međutim, svi su iznenađeni jednim detaljem na njenom telu.

Foto: instagram.com/stjepan.hauser
Stjepan Hauser sa devojkom

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na Balkanu, hrvatski muzičar Stjepan Hauser svoj privatni život krije kao zmija noge, a izgleda da sada ima i razlog za to.

Naime, on sa svojom novom izabranicom uživa na prelepim Maldivima, a sada je objavio i fotografije koje su izazvale brojne komentare.

 Pratite me, pokušajmo je pronaći... Znam da ću je pronaći, mora biti tu negde - napisao je među ostalim u opis snimka na kojem roni u potrazi za sirenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Zatim ju je pronašao pa su zajedno ronili, a pažnju je privukao njen bikini koji je 'klizio' s grudi, ali i donji deo bikinija čini peraja, baš kakva ima i sirena.

Hauser nije želeo da otkriva identitet svoje sirene, ali je ovim fotogrfijama izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading