I ČODA PRIVEDEN U POLICIJU: Jutjuber upadao na ČASOVE PA PRIJAVLJEN! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Bake Praseta, priveden je i njegov drugar, takođe, Jutjuber Danilo Badnjar Čoda.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
I on završio na ispitivanju...Danilo Badnjar Čoda

Kako Republika.rs saznaje, Čoda je danas bio na razgovoru u prostorijama "Službe za borbu protiv organizovanog kriminala", a razlog za to je povezanost sa Jutjuberom Bakom Prasetom, odnosno Bogdanom Ilićem koji se sumnjiči za nedozvoljene radnje.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Prijavio ga profesor... Čoda

Čoda nam se danas javio na telefon i objasnio detaljnije zbog čega je bio na razgovoru otkrivši da glavni razlog njegovog privođenja nije poznanstvo sa Bakom, već je pozvan na razgovor po prijavi:

Pozvan sam u policiju po prijavi profesora ili nekog od učenika zbog klipa: “Upadam na onlajn časove”. Pitali su me jesam ja snimao te klipove na kojima se šalimo oko onlajn časova rekao sam da jesam i to je to - objasnio je Čoda koji je prokomentarisao i slučaj Bake Praseta i otkrio da se čuju:

- U kontaktu sam s Bakom, naravno da sam mu podrška uvek i u svemu! Mislim da su problem tablice i to što je auto na stranim tablama i to sad čeka da se reši.

RepublikaFoto: youtube.com/Choda
Pravi zanimljive klipove... Čoda

Čoda je bio šokiran činjenicom da je uslikan danas ispred policijske stanice, a tvrdi da uopšte nije morao da bude tu:

- Brate ne verujem da sam naleteo na novinare, kakav loš tajming. Još se ja ku*čim, neću da se vratim nazad kad sam ih video, a nisam ni morao danas u policiju - kazao je Čoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading