(FOTO) KOST I KOŽA! Zorana Pavić mršavija nego ikad: Transformacija godine!

Autor:

Zabava

01.03.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Pavić mršavija nego ikad!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zorana Pavić mršavija nego ikad!

Zorana Pavić dovela je liniju da savršenstva, te sada svoje fanove oduševi svaki put kada se pojavi u nekoj uskoj odevnoj kombinaciji koja ističe njene obline.

Pevačica se nedavno u jednoj emisiji pojavila u uzanoj haljini do poda, a u drugoj je došla u pantalonama do struka koje su istakle njen struk, a dekoltirana majica bujno poprsja i sve ostavila bez daha.

Foto: youtube.com/printscreen

Zorana je javno govorila o gubitku kilograma, kao i o dijetama na kojima je bila.

"Zahvaljujući ludačkoj varijanti sa limunom uspela sam da brzo vidim rezultate, a kad vidiš rezultate motivisan si da svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduješ. Gubila sam apetit sa limunom, ali sam gubila i sebe; dešavalo mi se da budem malaksala, a jednom sam u salonu lepote pala u nesvest, pa su me polivali vodom i vraćali u život. Padao mi je šećer, oblivao me hladan znoj, ali sam, eto, uspela da 'ubijem' apetit, doduše na vrlo nakaradan način", govoirla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stojan

01.03.2021 08:35

Ostale joj samo sise!

Bobby

02.03.2021 07:54

Била си лепша док си била дебела.