ZAOVA JE NE PODNOSI: Severinu ne voli Nataša, svi Kojići je OTPISALI, A EVO ZBOG ČEGA!

Autor:

Zabava

28.02.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada voljena snajka Severina, sada je "persona non grata" u familiji Kojić i svi članovi ove porodice su je otpratili sa društvene mreže Instagram.

RepublikaFoto: instagram.com/natashakeymusic
Severina više neće sedeti na zadnjem sedištu... Kojići i Vučkovićeva

I iako je sada jasno kao dan da je Severinin i Igorov brak gotov, konačno je obelodanjeno i šta se dogodilo na relaciji porodica Kojić-Vučković.

Kako prenose beogradski mediji, prošlog proleća došlo je do ozbiljne svađe tokom karantina koji su Severina i Igor provodili kod njegovih roditelja Olje i Kebe. 

Nakon te svađe u Beogradu za vreme vanredne situacije, pevačicu su na društvenoj mreži otpratili svekar i svekrva Dragan Kojić Keba, njegova supruga Olja, a odmah za njima i zaova Nataša, otkriva izvor blizak ovoj porodici:

RepublikaFoto: Republika.rs
Seve ih uvredila...Olja i Dragan Kojić

Taša je snajki zamerila to što je uvredila njene roditelje i zbog toga je rešila da sa njom prekine svaki kontakt. Njoj je zasmetalo to što je snajki godinama cela porodica pružala podršku u teškim trenucima, naročito u borbi za starateljstvo, a ona to, kako Nataša smatra, nije umela da ceni, pa je Olji i Kebi čak i prebacivala neke stvari, što je njihovu ćerku zabolelo. Zbog brata je trpela provokacije upućene njenim roditeljima, ali kada je shvatila da Seve sa Igorom više nije u ljubavi i da je njihov brak pred razvodom, rešila je da je totalno izbaci iz svog života -ispričao je izvor i dodao:

- Blokirala ju je na mrežama, Skajpu, ali i odbila njene telefonske pozive i poruke. Inače, Severinu na Instagramu prati samo Igor, iako svi pričaju da ga nisu videli više od pola godine, tačnije otkako se Severina poslednji put vratila iz Beograda, a to je bilo u junu prošle godine. Kojićevi nisu jedini s kojima je Seve u svađi. Na Instagramu je više ne prati ni Lepa Brena, njihova prva komšinica na Bežanijskoj kosi, a ni Ana Bekuta. Obe pevačice su bile na Severininoj i Igorovoj svadbi, pre šest godina i pratile su se na društvenim mrežama - zaključio je izvor. 

Podsetimo, Kebina ćerka, koja živi i radi u Americi, tačnije u Los Anđelesu, zbog toga što želi da postane američki državljanin ne može da napusti SAD, ali je nekoliko puta ugostila brata i snajku. Ona je Severini ispunila i veliku želju i upoznala je sa slavnom holivudskom zvezdom, glumcem Entonijem Hopkinsom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading