Na vrhu slave se preselila u Ameriku: Evo kako danas izgleda prva pevačica Magazina!

Autor:

Zabava

28.02.2021

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi će reći da je ona najbolja pevačica grupe "Magazin", iako se nakon njenog odlaska promenilo nekoliko njih. Svi se dobro sećate Ljiljane Nikolovske, koja je bila u "Magazinu" od 1983. do 1990. godine i zauvek ostavila trag.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Magazin

Otpevala je neke od najvećih hitova "Magazina", pa je i fanovi pamte po njima: "Tamara", "Kokolo", "Piši mi", "Ti si želja mog života", "Tri sam ti zime šaptala ime" i mnogim, mnogim drugim.

Bila je lepa i šarmantna, a u kombinaciji sa odličnim vokalom nikoga nije ostavljala ravnodušnim, pa je u tadašnja vremena bila jedna od omiljenih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ljiljana je bila član Magazina tokom osamdesetih

Verujemo da se mnogi sećate njenog lica i prepoznatljivog osmeha, a i dan danas biste je prepoznali po njemu. Danas živi u Americi, u San Pedru, ima 56 godina, a sa suprugom Peteom Mazichem, takođe muzičarem, u braku je od 1993. godine i imaju sina. 

I dalje je prirodno lepa, šarmantna i vedrog duha.

Foto: instagram.com/printscreen
Ljiljana Nikolovska
Foto: instagram.com/printscreen
Ljiljana Nikolovska

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading