PRETILI MU ZBOG MILICE PAVLOVIĆ: Vuk Kostić NAPADNUT!

Autor:

Zabava

28.02.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Vuk Kostić žrtva je ozbiljnih pretnji koje su mu stigle od pojedinih obožavalaca pevačice Milice Pavlović.

RepublikaFoto: Promo foto
Imao probleme zbog nje... Vuk Kostić i Milica Pavlović

Sve je počelo kada su mediji objavili da je glumac poludeo na pevačicu jer je bez pitanja objavila fotografije s njim sa Tare gde su zajedno boravili.

Kada su ovo pročitali fanovi poznate pevačice, uputili su pretnje glumcu:"Šta ti umišljaš, napadaš tako finu i dobru devojku?", "Pa šta ako je okačila slike, neće kruna s glave da ti padne", "Samo ako te negde sretnemo, videćeš ti!", "Sram te bilo, udaraš na devojku, i to javno!- bile su reči koje su Miličini fanovi uputili Vuku Kostiću. Međutim, izgleda da je došlo do nesporazuma, o čemu se radi zapravo objasnio je izvor blizak Kostiću:

- Ono što nije bilo razjašnjeno je da Vuku uopšte ne smeta što je Milica objavila fotografije, već je problem u tome što on ne želi javno da se eksponira jer smatra da to loše utiče na svaki odnos, i emotivni i prijateljski. Imao je negativno iskustvo i mišljenja je da su mu mediji doneli samo loše i u vezi sa Jelisavetom, ali i kasnije u odnosu sa Anom Mihajlovski. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading