(FOTO) POZNATI ISPRIČALI SVE O PRVIM ISKUSTVIMA: Zvezde estrade otkrile kako su izgubile nevinost

Autor:

Zabava

28.02.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić, Svetlana Ceca Ražnatović, Suzana Mančić, Marija Šerifović, Stanija Dobrojević, Ognjen Amidžić i Mile Kitić često su u medijima odgovarali na najškakljivija pitanja, pa i o tome kada su izgubili nevinost.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ognjen Amidžić, Ceca Ražnatović, Suzana Mančić, Zdravko Čolić

Za Čolu je to bilo lepo iskustvo.

- Prvi se*s sam doživeo kao jako mlad, s jednom čobanicom. To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan -  otkrio je pevač, a oni koji ga poznaju kažu da se to dogodilo kada je imao 17 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zdravko Colic
Zdravko Čolić

Njegova koleginica Ceca je podelila svoje iskustvo u emisiji "Ami Dži šou".

- Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio s muškarcem s kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam: 'Pa i nije nešto naročito'. Tek sam sa svojim mužem počela da uživam u seksu - prisetila se muzička zvezda.

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Svetlana Ceca Ražnatović

Voditelj Ognjen Amidžić je takođe pričao o svom prvom se*sualnom iskustvu.

- Za mene je to prilično diskutabilno pitanje jer, po mom uverenju, prvi se*s sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao se*s, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se - računa u se*s.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ognjen Amidžić

Mile Kitić je, kako je svojevremeno izjavio za medije, bio dete kada je doživeo to iskustvo. I on je imao 15 godina. To se desilo u Čikagu s prostitutkom, koju je platio 1.000 dolara. Ali, kako se dobro pokazao, na kraju je on profitirao. Od nje je dobio sat i 7.000 dolara.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Mile Kitić

Suzana Mančić gubitak nevinosti pamti samo po dobrom.

 - Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala - rekla je Suzana.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Suzana Mančić

Sek*ualna orijentacija evrovizijske pobednice dugo je bila pod znakom pitanja, dok nije rešila da razotkrije sve u svojoj knjizi. Marija je otkrila da je nevinost izgubila sa 18 godina s prijateljem Marijanom. Kako je napisala u knjizi, nije je previše bolelo, a pravi orgazam je doživela tek iduće godine sa ženom.

RepublikaFoto: Promo
Marija Šerifović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading