(FOTO) Jedna od najlepših manekenki NEPREPOZNATLJIVA! Irina Šajk sve ŠOKIRILA SVOJIM IZGLEDOM, svi se pitaju samo JEDNO!

Autor:

Zabava

28.02.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeni fanovi su istakli da razumeju da je ovo njen posao.

RepublikaFoto: instagram.com/ irinashayk
Njeni fanovi su istakli da razumeju da je ovo njen posao

Ruska manekenka Irina Šajk važi za jednu od najlepših žena današnjice, a njen život je nedavno obeležio razvod od američkog glumca Bredlija Kupera. 

Nakon što je prekinula dugogodišnji odnos sa njim, uplovila je u vezu sa Vitom Šnabelom, a u poslednje vreme ne prestaje da iznenađuje javnost. 

Pored toga, ona je sada na Instagramu objavila fotografiju kojom je šokirala fanove. Naime, Irina je pozirala u nesvakidašnjem izdanju, a mnogi je nisu prepoznali iz prve.

Irina se snimala za rusko izdanje magazina "Vogue", na kojem je nosila periku jarko zelene boje, koju je uskladila sa zelenom šminkom za oči.

Njeni fanovi su istakli da razumeju da je ovo njen posao, ali su joj jasno poručil da joj zelena boje kose "grozno stoji" i da joj nikada ne padne na pamet da se ofarba.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading