Iznenadićete se: Balašević je ovog pevača smatrao za svoju konkurenciju!

Autor:

Zabava

28.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kantautor Đorđe Balašević preminuo je prošle nedelje u 68. godini života!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/N1
Đorđe Balašević

Popularnog Panonskog mornara nikako ne mogu da prežale obožavaoci širom planete, a redovno se ističe i to da je njegov rad bio jedinstven, te da se takav pesnik više neće roditi.

Ipak, mnogi ne znaju to da je sam Balašević samo jednog pevača smatrao svojim konkurentom, a u pitanju je Miladin Šobić.

“Činjenica je da sam Miladina Šobića voleo”, rekao je Đorđe u jednom intervjuu za Muzika.hr i dodao da nakon njega i nema pravog konkurenta.

Šobić je rođen u Nikšiću, a slavu je stekao sedamdesetih godina kada je u Dubrovniku studirao turizam. Upravo u vreme studentskih dana napisao je neke od svojih najvećih hitova.

“Od druga do druga”, “Džemper za vinograd”, “Ožiljak”, “Marija”, “Bio sam jednom novembar”, samo su neki od njegovih velikih hitova.

Kada je bio na samom vrhuncu popularnosi, od teške bolesti mu je preminula sestra i tada se vratio u rodni Nikšić i više nije pevao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading