MARIJA ŠERIFOVIĆ PROGOVORILA O VEZI SA DŽEJLOM: Između naših porodica razvilo se prijateljstvo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.02.2021

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjekuje proteklih dana priča o tome da je pevačica Marija Šerifović u vezi sa svojom učenicom iz prethodne sezone takmičenja "Zvezde Granda" i pobednicom iste, Džejlom Ramović.

Foto: instagram.com
Marija priznala jednu stvar... Serifovićka i Ramovićeva

A o ovoj temi sada se prvi put oglasila i pobednica Evrovizije, Marija Šerifović koja je potvrdila jednu stvar:

Foto: instagram.com
Konačno progovorila... Marija Šerifović

- Iskreno, uopšte nisam planirala da komentarišem sve ove članke koji su preplavili medije u proteklih pet, šest dana, ali pošto vidim da se u sve to uključuju izmišljene izjave članova naših porodica dužna sam da vam kažem sledeću stvar. Nikada nije bila tajna da se nakon takmičenja između naših porodica razvilo veliko prijateljstvo koje sigurno neće biti završeno zbog bilo čijih loših ili sumanutih ideja, namera, navoda ili bilo čega sličnog- izjavila je Marija koja je demantovala pisanja da je u vezi sa Ramovićevom. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Beži od medija... Džejla Ramović

Šerifovićeva, međutim, u svom obraćanju nijednog trenutka nije spomenula Džejlu Ramović, a nije ni objasnila zbog čega ju je otpratila sa društvene mreže Instagram. A šta je još izjavila, pogledajte u video snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading