MARKU I LUNI RADE O GLAVI: Očekuje ih nešto mnogo loše?! STIGLO UPOZORENJE!

Autor:

Zabava

27.02.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje ih nešto mnogo loše?

RepublikaFoto: instagram.com/lunnadjo
Luna i Marko

Redakciji SCANDAL! javila se dalja rođaka Marka Miljkovića iz okoline Brusa i zamolila nas da pod hitno upozorimo Lunu da se čuva i da obrati pažnju na neprijatelje!

Luni su uradili nešto mnogo loše!

Kako nam je objasnila, saznala je sasvim slučajno da Luni i Marku neko radi o glavi i da im je bačena crna magija!

– Ja sam zbog sebe išla kod jedne babe vračare. Ona je u selu do mog, sve je to okolina Brusa i tamo sam na gomili videla Luninu i Markovu sliku – započinje rođaka za tabloid Scandal! i dodaje:

–Strašno sam se uplašila i zato koristim priliku da preko vas upozorim Lunu jer znam da ta baba radi i crnu i belu magiju. Istina, baba mi se klela u sve redom da Luni nije napravila ništa zlo, i da je kao neko doneo tu sliku samo da sazna kakva budućnost čeka i nju i Marka kad se beba bude rodila, ali ja se ne bih igrala. Bolje da Luna ode do crkve i neka zamoli sveštenike da joj očitaju molitve za spasenje duše i zdravlje bebe. Nikad se ne zna, a reč monaha ne može nikome da škodi, posebno je molitva blagotvorna. Ja nisam pametna, ne znam zašto tu devojku ne ostave na miru, pa ona samo voli svog Marka i jedva čeka da se beba rodi. Nikoga ne dira već mesecima i mnogo mi je drago što će biti mama, zaslužila je sreću, ali opet kažem da je bolje da preventivno izbegne svako zlo koje joj žele neispunjeni i usamljeni fanatici – završava zabrinuta žena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading