Bane Mojićević progovorio o užasnom poniženju: Otišao na NASTUP, a OVO MU SE DESILO!

Autor:

Zabava

27.02.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada si na tuđem terenu možeš samo da se zahvališ i odeš.

RepublikaFoto: youtube.com/Prakticna zena
 Kada si na tuđem terenu možeš samo da se zahvališ i odeš.

Pevač Bane Mojićević podelio je samo jednu situaciju koju je doživeo u poslu kojim se bavi, a koja je sve samo ne prijatna.

Naime, kaže da su mu dešavala poniženja od strane vlasnika pojedinih objekata, koja nikome nisu za poželeti.

- Kada sam češće radio nastupe u klobovima, a i lokalima, dešavalo se da odem na neko NN mesto, i da kažu samo ''Šalili smo se''. A kada si na tuđem terenu možeš samo da se zahvališ i odeš - rekao je Bane.

Podsetimo, Bane se nedavno razveo od supruge Milice, sa kojom ima dvoje dece - Mašu i Radoša.

- Nisam zbog kafane izgubio ženu. Sada sam slobodan, i to nema veze sa emotivnim statusom, status je potvrđeno slobodan. Izgubio sam je zbog nerazumevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu, definitivno - ispričao je pevač.

RepublikaFoto: Printscreen
Bane Mojićević

- Pokušavao sam više puta poslednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka, što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju dece, i to je jedino važno - rekao je Bane.

Ističe, novu devojku nema.

- Sve samo na nivou druženja, nikakvo jače uplitanje u izgradnju nekog odnosa. Bar za sada, ali nikad ne znam šta će da mi se dogodi i šta me čeka iza ćoška. Voleo bih da mi se nešto lepo i kvalitetno dogodi na tom polju - istakao je Mojićević u "Premijeri".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading