PUKLA TIKVA: Minin bivši šutnuo Zonjićku zbog vrelih fotki?!

Autor:

Zabava

27.02.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokativne fotografije dovele do raskida.

Foto: Instagram/printscreen
Minin bivši šutnuo Zonjićku zbog vrelih fotki?!

Pevačica i nekadašnja zadrugarka Marijana Zonjić pre nekoliko meseci uplovila je u vezu sa pevačem Igorom Kostićem, poznatijim kao Igor X.

Javnost je brujala o vezi bivšeg Mine Kostić sa zadrugarkom, a ovim povodom se čak oglasila i pevačica i rekla "da nema pojma ko je Marijana". Sada je plavuša otkrila da nije uvek sve sjajno u vezi, ali i da je ne zanima mišljenje folk pevačice.

- Nismo razgovarali neko vreme. Bilo mi je baš teško. Ja sam njega dva puta ostavljala, a on mi se uvek vraćao, ali sada sam mislila da je definitivno kraj. Smučilo mu se što želim da imam svoju slobodu - rekla je Marijana i dodala:

- Kada sam mu obećala da ću da se smirim i da ću da smanjim izlaske i ludovanja po žurkama, dao mi je drugu šansu. Mislim da mu najviše smetaju moje slike koje kačim na Instagram, a na kojima sam provokativna - kazala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading