(FOTO) ZBOG VELIKE PORODIČNE TRAGEDIJE NAPUSTILA JE ESTRADU: Evo kako jedna od najlepših pevačica ikada Mira Kosovka izgleda danas!

Autor:

Zabava

27.02.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog velike porodične tragedije napustila estradu!

Foto: youtube.com/printscreen
Zbog velike porodične tragedije napustila estradu!

Zbog velike tragedije je napustila estradu, a danas izgleda potpuno drugačije.

Osamdesetih godina Mirjana Petričević poznatija kao Mira Kosovka, bila je zvezda Jugoslavije koju su svi voleli. Plenila je kako neverovatnim glasom, tako i zavidnim stasom, a onda se desila prva tragedija.

Davne 1999. godine albanski ekstremisti su joj ubili majku, nakon čega je otišla je u Australiju. Zbog finansijskih problema koji su zadesili nju i članove njene porodice morala je da peva za male pare.

"Muka me, sine, naterala da odem. Svi moji su izbegli iz Đakovice, niko nema para, niko te ne pita kako ti je... Kada su me pozvali ljudi iz Australije i pitali za koliko novca ću otići da radim, rekla sam im: 'Koliko date'. Kad nemaš para, i sto maraka je mnogo. Otišla sam i ostala tamo", rekla je svojevremeno Mira u intervjuu za "Press reviju".

Foto: youtube.com/printscreen
Mira Kosovka danas..

Međutim Mirinim tragedijama tu nije bio kraj. Njoj je preminuo brat blizanac, zbog čega je prestala da je bavi muzikom.

"Svi mi znamo i svi znate da sam imala velike tragedije u familiji i od 2007. sam počela da prestajem, a onda sam 2009. skroz prestala da se bavim tim poslom, tamo, a i ovde. Nemam definiciju zašto, ali u neku ruku je srce puklo ali se ipak držim", rekla je pevačica.

Mirjana Petričević danas živi penzionerskim životom u Australiji i izgleda poptpuno drugačije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading