NIŠTA OD SUOČAVANJA! Evo zbog čega se Slađana Milošević i njen bivši partner kog je optužila da ju je pretukao, NISU DOŠLI NA SUĐENJE!

Autor:

Zabava

26.02.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suočavanje je odloženo za 12. april.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Slađana Milošević i Igor

Ni pevačica Slađana Milošević, ni njen bivši partner Igor, nisu se pojavili danas na zakazanom suočavanju u Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

Umesto njih, kako prenose domaći mediji, pojavili su se advokati, a Slađana je navodno bila poslovno sprečena da bude prisutna.

 

- Državni tužilac se ovaj put pojavio, a suđenje je odloženo jer je sami okrivljeni sprečen da prisustvuje iz medicinskih razloga. Sledeće suđenje zakazano je za 12. april i trebalo bi da obe strane pristupe - rekao je novinarima advokat Slađane Milošević, Nikola Grbić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Slađana Milošević

Ističe da Slađana Milošević nije prisustvovala zbog poslovnih obaveza, a da je za proces važnije da se pred sudom pojavi okrivljeni Igor.

Inače, državni tužilac nije bio na prethodna dva ročista, a on je pokrenuo i vodi slučaj pošto Slađana svog bivšeg nije tužila po privatnij tuzbi, već je slučaj pokrenula država kad ga je ona prijavila za nasilje.

Podsetimo, u Trećem osnovnom sudu traje suđenje u slučaju protiv Igora S, koji je krajem marta prošle godine navodno fizički nasrnuo na Slađanu Milošević, nakon čega je sudu podnet optužni predlog kojim mu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading