Posla nema, a računi samo PRISTIŽU! Pevačica Goga Sekulić u finansijskim problemima!?

Autor:

Zabava

26.02.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolje je dok ne pričamo da radimo na nam se obustave računi, da ne plaćamo ni struju, ni vodu, ni infostan.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Goga Sekulić

 

Pevačica Goga Sekulić otvoreno je priznala da se našla u zavidnoj finansijskoj situaciji budući da je zbog pandemije korona virusa onemogućeno da nastupa.

 - Najbolje je dok ne pričamo da radimo na nam se obustave računi, da ne plaćamo ni struju, ni vodu, ni infostan, pa kad krenemo da radimo da onda nastavimo - rekla je Goga u emisiji "Exkluziv"

Foto: Privatna arhiva
Goga Sekulić

Podsetimo, Gogina koleginica Mina Kostić takođe se javno požalila da je zbog trenutne situacije ostale bez prebijene pare.

- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaća račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali ljudi, pa šta je to 90.000 dinara - rekla je nedavno Mina za Star.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading