Milica Pavlović otkrila da je PREPLAKALA ZBOG SAŠE POPOVIĆA: Pevačica raskinula ugovor sa "Grandom"!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.02.2021

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od popularnijih pevačica mlađe generacija napravila je zaokret u karijeri, pa otkrila i veoma burne detalje.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović odlučila se na radikalni potez u karijeri i sada je progovorila o svemu, ali i otkrila jedan veoma zanimljiv detalj njenog stupanja na estradno nebo.

Naime, atraktivna crnka osvrnula se na završetak takmičenja "Zvezda Granda" koje ju je i vinulo u zvezde. Trenutak kada je došla da potpiše ugovor sa produkcijom, bio je veoma buran jer su oni za nju imali plan koji joj se nije dopao:

- Došla sam da potpišem ugovor i Popović me pita pod kojim imenom ću da nastupam, pa kaže: "Milica Pavlović, ma daj to je dosadno. Ajde da budeš Milica Pavlović Mimi?". Posle toga sam preplakala u hotelskoj sobi, nisam znala šta da radim. Sutradan sam se vratila kod njih i izborila se da mi ostane ipak ovo ime -rekla je Milica u emisiji "Šok-tok".

Pevačica je otkrila  i to da je osnovala svoju produkcijsku kuću, kao i da je zbog ovoga na neki način raskinula ugovor sa "Grandom", ali je sve prošlo u mirnom i prijateljskom tonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading