SAŠA POPOVIĆ OPTUŽEN ZA KRAĐU: Autor kultne predstave sve ispričao!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.02.2021

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Ninčić, autor predstave "Audicija", tvrdi da ga je Saša Popović prevario i oštetio za čak 5.000.000 evra.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Naime, Željko i Saša se sporo oko popularne predstave "Audicija" i dogova koji su imalu, a prema njegovim rečima nisu ispoštovani.

Ninčić je bivšeg saradnika uporedio sa kriminalcem i to čak onim brutalnim kao što je Velja Nevolja o kome se piše nedeljama u svim medijima.

- Za "Grand" sam snimao moju predstavu "Audicija", koja je imala više od pola miliona gledalaca u dvoranama širom zemlje i regiona. Napravio sam im najmanje 200 minuta besplatnog programa u prajm-tajmu i 100 minuta nezakonitih repriza - kaže Ninčić i nastavlja:

 - U mojoj želji da u periodu posle bombardovanja razveselim svoj narod, ali i da više doprem do publike u inostranstvu, tražio sam televiziju koja je emitovala program preko satelita, a to je tada bio "Grand" na TV Pink. Na moj predlog, Popović je prihvatio moju koncepciju. To je bio kratak razgovor nas dvojice. Međutim, kada sam uvideo da nemam nikakve koristi od toga i da nisam dobio nijedan poziv iz inostranstva, što mi je i bio cilj, odlučio sam da prestanem sa tim. Popović je insistirao da nastavim, i pošto je u početku bio korektan, produžio sam snimanja narednih meseci. Svoju autorsku predstavu sam prilagodio tom TV ambijentu, plus sam smišljao posebne skečeve i improvizacije za "Grand". Iako smo se dogovorili da moj deo emisije traje pet minuta, uvek je trajao najmanje 20 - rekao je Ninčić za Kurir.

RepublikaFoto: youtube.com
Kultna "Audicija"

Ninčić kaže da je Popović godinama tajio porez.

- Njegova prevara se sastoji u sledećem: kad treba, on govori da je "Grand" najgledaniji, a kad treba da plati porez ili neki dug insistira na lošem poslovanju. Tako je od mojih najmanje 200.000 do 300.000 prodatih kaseta, predstavio da je prodao 1.000. I to nije jedino što je taj prevarant učinio - on je od mene preuzeo koncept i ideju, promenio ime i napravio "Kursadžije", "Policijsku stanicu". To je čista kopija mog projekta. On je time preoteo čitavu moju karijeru i uništio me, ja od tada nisam radio kod nas - ogorčen je on i dodaje da je Popović estradni kriminalac.

- Moja izgubljena dobit je pet miliona evra. Toliko mi on duguje kad se sve sabere, ja neću da stanem dok mi ne isplati do poslednjeg centa. Kao što imamo kriminalnu bandu Velje Nevolje, tako je Popović "Nevolja" naše estrade. On je običan drumski prevarant, koji je radio šta je hteo. On je svoja kriminalna dela sakrivao usmenim dogovorima. Kriminalac obični. Tu je i Brena odgovorna, oni su sarađivali. Mogla je i ona da me pozove da je htela i da sve rešimo, ali nije, pravi se luda, kao ona ništa ne zna. Saša Popović nikad ništa nije sam izmislio i napravio, uvek je krao tuđe ideje -završava Ninčić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading