DOBRO JE ŠTO JE U BOLNICI: Lidija za Republiku progovorila o bivšem mužu koji se bori s KORONOM!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

25.02.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši supružnici brinu jedno o drugome i u najtežim trenucima.

RepublikaFoto: youtube.com/fkcrvenazvezda
Tekst potpisa

Sportski direktor fudbalskog kluba "Crvena zvezda" Mitar Mrkela neposredno pred put njegovog kluba u Milan, osetio je simptom koronavirusa i hospitalizivan je. O njegovom zdravstvenim stanju dobro je informisana i njegova bivša supruga, legendarna glumica Lidija Vukićević.

- Čuli smo se naravno. Mi imamo zajdničku decu  svi pratimo jedni druge kroz život i to je normalno, pogotovu kada su ovakve situacije. Mislim da je dobro, Mitar će vrlo brzo to pregurati. Nije on u velikom problemu. Dobro je što je u bolnici, deca i ja smo smatrali da je to normalno jer je tamo sigurnurniji nego da čeka kod kuće - kaže Lidija za naš portal.

Glumica je na radost svi navijača Crvene zvezde potvrdila i to da ne sumnja da će Mrkela večeras pratiti utakmicu crveno-belih u Milanu, makar i iz bolničkog kreveta.

Inače, iako su godinama razvedni Lidija i Mrkela odlično funkcionišu i zajedno brinu o svoja dva sina koja su im centar sveta. Oni su jedan od primera bivših supružnika sa javne scene koji su dostojanstveno podneli krah braka i nastavili da grade svoju sreću bez teških reči, a u korist svoje dece i njihovog vaspitanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading