(VIDEO) NJEGA MRZI CELA SRBIJA: Zoran je omalovažavao radnike gradske čistoće, A SADA LOMI KREVETE PO RADNJAMA!

Autor:

Zabava

25.02.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tik toker Zoran Jovanović popularnost na ovoj društvenoj mreži stiče na veoma ružan način, a njegovi pratioci su uglavnom deca uzrasta od 8 do 14 godina.

Foto: tiktok.com/printscreen
Ozloglašeni tiktoker Zoran Jovanović

Zoran je nedavno omalovažavao radnike gradske čistoće kada im je otimao metlu i đubrovnik, a sada je ponovo uradio nešto što će definitivno razbesneti sve. 

Pored šutiranja lopte u tržnom centru u radnjama, novi video zbog kojeg ljudi na društvenim mrežama insistiraju da je vreme da se ovakvi "influenseri" zabrane, je predstavljen kao zabavan, ali izgleda da nikome ovo nije bilo smešno.

Naime, na snimku Zoran se zatrčava, uleće u radnju kako bi skočio na krevet. Nakon što ga je slomio, na snimku se vidi da razgovara sa radnicima.

Na Tviteru reakcije su bile jako burne i negativne.

"Hoće li neko stati na kraj ovom bahatom govedu", "Prijavite ga, valjda ćemo uspeti da ga ugasimo", "Je l to onaj k**** što je u Knezu oteo čistaču kantu", "Jezivo koliko je očajan zarad malo pregleda", "Izgleda da je samo njemu ovo smešno"; "Kako mi se želudac okrene u sekundi od njega", "Kako bih ga našamarala, bože".

Zoran je poznat i po najužasnijuem video u skorije vreme u kojem viče: "Ljudi, danas sam prvi put j***** dok je okružen osnovcima u centru Beograda na Tviteru je od strane korisnika prokomentarisan kao "dno dna današnjeg društva".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading