BIKOVIĆ U PROBLEMU: Rade mu o glavi u Rusiji!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.02.2021

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što je dobio državljanstvo.

RepublikaFoto: ST/Đ.KOJADINOVIĆ
Miloš Biković

Miloš Biković zbog velikog uspeha koji već godinama unazad postiže u Rusiji našao se na meti zavidnih duša koji su mogli da ga uvedu u ozbiljne neprilike.

-Jedan glumac iz Rusije nameračio se na Miloša Bikovića i hoće da mu pomrsi konce ! Iz čiste zlobe rešio je da prijavi Bikovića kako navodno ne plaća uredno porez , a sve s ciljem da mu se blokiraju svi bankovni računi! - kaže izvor za Skandal.

Navodno, on je ljuboman na srpskog glumca i velike uspehe koje postiže u Rusiji, gde je sada dobio i njihovo državljanstvo pa želi na sve načine da ga sabotira.

- Međutim, Miloš svoje obaveze uredno plaća.  Taj glumac je brzo uvideo da mu je plan loš,  jer dečko sve radi po zakonu. Miloš i ne zna za taj pokušaj sabotaže, ali to su saznali njegovu prijatelji iz Rusije, pa su presreli spornog glumca i preslišali ga. Održali su mu predavanje pa mu više neće pasti na pamet da ponovo tako nešto - dodao je izvor za spomenuti mediji.

Inače, danas je odjeknua vest da je Putinovim ukazom Miloš Biković dobio državljanstvo Ruske Federacije. Ova informacija pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, a najviše se ovoj vesti raduju - Ruskinje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading