DA TE STREFI ŠLOG: Bićete u neverici kad vidite sa kojom sumom novca su okitili Dušicu na nastupu!

Autor:

Zabava

25.02.2021

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Široke sam ruke, žena džek"

RepublikaFoto: instagram.com/dusicagrabovic
Dušica Grabović

Pevačica Dušica Grabović podelila je javno kolike je najveće bakšiše dobila, a dotakla se i učesnika rijalitija, pa rekla ko su joj se najviše dopada od muškaraca u „Zadruzi”

Kaže da joj tokom nastupa fanovi poklanjali svašta, a da je najviše čašćavana upravo u Srbiji.

– Jesu satove, ključeve, ali to se na kraju vrati. To je samo šminka, ali ja to sve na kraju vratim. Najveći bakšiš mi je 30.000 dolara, a poslednji bakšiš mi je 20.000 evra i to ovde u Srbiji, sama sam pevala. Ali glupo je pričati o tim stvarima, ja to delim sa svojim muzičarima. Široke sam ruke, žena džek. Ne volim da se cifram, teško je vreme – istakla je Dušica u emisiji „Pitam za druga”.

Kada je reč o zadrugarima ovu TOP 3 frajera u rijalitiju:

– Alen, Tomović i Kristijan. Tomovića i Alena poznajem. Alena sam sretala u klubovima, ćao za ćao, površno se znamo. Tomovića znam bolje, izlazili smo zajedno, prema meni je super momak. Ali vidim da ga prozivaju, da je ženomrzac, ne znam zbog čega nije na dobrom glasu – ispričala je Grabovićeva, piše Kurir.rs,

Dušica je radila na aerodromu, tamo je upoznala ljude iz sveta muzike i počela da peva. Pokojna Ksenija Pajčin joj je prva rekla da treba da uplovi u muziku, želela je Dušicu u svojoj plesnoj grupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading