(FOTO) NAKON NJENE TRAGIČNE PRIČE CELA SRBIJA JE PLAKALA: Evo čime se danas bavi čuvena voditeljka!

Autor:

Zabava

24.02.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NEKADAŠNJE TV lice, LJubinka Buba Dobrosavljev, mamila je uzdahe svojom lepotom, ali je ipak rešila da se povuče iz medija.

Foto: Instagram/printscreen
Buba

Naime, bivša voditeljka informativnog programa na Studiju B, kao i muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama rešila je da se posveti slikarstvu.

Buba je ranije bila veoma popularna i zračila svojim izgledom, međutim pre skoro deceniju, ona je u javnost izašla sa bolnom pričom, da ju je tadašnji dečko pretukao i da je zbog toga izgubila bebu.

Foto: Instagram/printscreen

Ovaj traumatični događaj je veoma uticao na LJubinku i ona se sve do decembra 2017. godine nije pojavljivala na malim ekranima.

Nakon što je ponovo zablistala u ulozi voditeljke, Buba je izgleda odlučila da i ovoga puta odustane od tog posla i posveti se onome što je ispunjava.

Osim objava na Instagramu na kojima se mogu videti njeni umetnički radovi, 2013. godine je izdala i knjigu "Čarobni prsti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading