Bio je zvezda devedesetih, SUKOBIO se sa Karleušom zbog Arkana, a sada izgleda OVAKO!

Autor:

Zabava

24.02.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvorac hitova “Ah, to mi radi” i “Daj malo tange sestro” nije odustao od repa i hip hopa.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/FU-RECORDZ
Vladimir Ilić

Jedan od najboljih novinara i voditelja sa ovih prostora Milovan Ilić Minimaks ostavio je traga u novinarstvu prošlog veka.

Minimaks je bio je jedan od prvih nekonvencionalnih voditelja, postao je poznat kao voditelj radio programa „Minimaks”. Ovaj program se emitovao na „Radio Beogradu” sedamdesetih godina prošlog veka.

Vladimir Ilić jedan je od dvojice sinova koje je Minimaks imao, poznat je javnosti kada je zajedno sa Nenadom Aleksićem Ša osnovao bend “Sha Ila” koji je bio veoma popularan krajem prošlog i početkom ovog veka.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Vladimir Ilić

Jednom prilikom Vladimir je izneo neke nepoznate detalje o svom ocu.

- Ćaletu sam govorio da ima osobinu koja mu je ujedno i mana i vrlina, bio je dobar čovek. I eto danas ga niko i ne spominje. Greota. On je pre svega bio novinar i humorista. Posle je počeo na radiju emisije “Tup tup” i “Mini maks”. Tako je on i dobio nadimak Minimaks. E posle kreće da radi na televiziji sa emisijama “Minimaksovizija” i “Maksovizija”. Inače malo ljudi zna da je njegova želja bila da bude sportski komentator. Hteo je jednog dana da kada ode u penziju da radi kao fudbalski komentator - rekao je Vlada za Blic.

Niko kome je Minimaks pomogao nije posle pomogao njemu kad mu je bilo najteže.

- O tome govori podatak da sam, kada je mama umrla, dobio duplo više telegrama nego kada je ćale umro. Jer mama kada je umrla, tata bi video te telegrame da je izašao iz bolnice. Onda kad je tata umro ko je imao da vidi te telegrame. Svi su samo iščezli, a kuća nam je bila puna 24 sata dok je otac bio živ -  izjavio je reper za pomenuti medij.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Vladimir se osvrnuo i na sukobe sa Jelenom Karleušom.

- Jelena Karleuša je tvrdila da je Arkan šamarao Minimaksa. Tad sam se i zakačio sa njom i rekao sam joj da sisa k**** i da je za mene mrtva. Ceca se kune da nije bilo tako. Ne verujem da bi to Arkan uradio. Bio je šmeker - rekao je jednom prilikom.

RepublikaFoto: twitter.com/otusscops51
Minimaks

Tvorac hitova “Ah, to mi radi” i “Daj malo tange sestro” nije odustao od repa i hip hopa, iako se u jednom trenutku povukao sa muzičke scene.

Život mu nije bio lak, ali on se nikada nije predao, Vladimir danas ima svoj Jutjub kanal, a u javnosti se ne eksponira preterano. Sam snima svoje spotove, a sve pesme su mu autobiografske.

Na scenu se vratio na velika vrata i to pesmom “Sanjar”.

A, osim sto se bavi muzikom i uživa u braku sa suprugom Vesnom, Vladimir u svom domu ima posebnu prostoriju u kojoj popravlja telefone i gedžete, a slobodno vreme provodi u teretani, gde radi na svom mentalnom i fizičkom zdravlju.

- Malo spavam, ne volim da spavam. Suvlasnik sam teretane gde sam instruktor, sakupljam telefone, satove i gedežete, popravljam, preprodajem, radim video-produkciju i svašta nešto. Muzikom se bavim, jer je volim i to će biti tako do kraja života. Ponekad mi nedostaje da nastupam - ispričao je on za Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading