POLICIJA BAKI PRASETU ODUZELA DVE SKUPOCENE "ZVERI"! Jutjuber ostao bez lamborginija i poršea!

Autor:

Zabava

24.02.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase ostao bez dva skupocena automobila!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Baka Prase

Poznatom jutjuberu Bogdanu Iliću, koji je poznat pod nadimkom "Baka Prase", oduzeta su dva luksuzna automobila marke Lamborgini "Urus" i Porše "Kajen" koji su bili u carinskom prekršaju, saopštio je Mladen Mijatović uključivši se u program televizije Pink.

Kako je Mijatović rekao, Interventna jedinica policije zatekla je sinoć automobil Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiran na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu.

Sumnja se da je taj automobil tokom večeri vozio i parkirao jutjuber, Bogdan Ilić, poznat kao "Baka Prase". Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

“Pauk” je odneo automobil. Vozilo je privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsećamo, u ponedeljak je Bogdanu privremeno oduzet automobil “porše cayenne”, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Filip

24.02.2021 13:26

Ukradeni automobili?