(FOTO) OVO JE VILA ĐORĐA BALAŠEVIĆA U ISTRI: Ovde je hteo da dočeka poslednje dane, veliki bazen, podno grejanje, džakuzi...Preko 200m2 ostaje u nasleđu!

Autor:

Zabava

23.02.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe je u Brtonigli trebao da provede nekoliko meseci, u vili na brežuljku s čarobnim pogledom. Nažalost, nije dočekao uživanje s porodicom u Istri, gde je, takav je bio plan, trebao da dolazi na odmor i uživa u penziji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Tako je nekako glasio tekst pesme novosadskog kantautora Đorđe Balaševića “Rapsodija o Katrin”, napisane 1978 godine. Nešto više od 40 godina kasnije muzičar je u Istri, u Brtonigli, blizu Umaga, kupio vilu. Uz njegovu, na malom brežuljku izvan samog mesta, još je osam luksuznih vila.

 
RepublikaFoto: printscreen

Planirao je nekoliko meseci da bude tamo, da uživa u blagodetima Istre, gde je uvek bio lepo dočekan. Nažalost, prošlog petka veliki je kantautor preminuo. Nažalost, nije dočekao uživanje s porodicom u Istri, gde je, takav je bio plan, trebao da dolazi na odmor, da uživa u penzionerskim danima, piše hrvatski portal 24sata.hr.

RepublikaFoto: printscreen

Luksuzno zdanje ima nešto više od 200 kvadrata, veliku okućnicu s parkingom i garažom za dva automobila. Sama vila sastoji se od ogromnog dnevnog boravka, četiri spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, spoljnom i unutrašnjom kuhinjom, a uz sve to treba naglasiti kako ima i bazen, saunu, džakuzi, podno grejanje... Balašević je vilu u naselju na brežuljku, 400 metara udaljenu od Brtonigle, kupio preko kompanije Balbelo, čiji je direktor njegova ćerka. Komšije koje su kupile identične vile su svi redom stranci. Pretežno Nemci, Austrijanci i Slovenci, koji takođe ne žele u da slušaju gradsku buku, nego cvrkut ptica...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joksa

24.02.2021 12:56

Svaka ptica svome jatu leti.